Zodra de oogst rijp is, worden alle trossen met de hand geplukt. Sinzero bezit wijngaarden in het hart van de Chileense wijnbouw, namelijk in Maipo Valley. Hier groeien de Cabernet Sauvignon-druiven onder ideale omstandigheden: veel zonneschijn en koelte van de wind uit het Andesgebergte. Hierdoor rijpen de druiven gelijkmatig en krijgen ze de kans om rustig te groeien. Dankzij de oude bodemstructuur, die veel kracht aan de trossen geeft, is de oogst fenomenaal te noemen. Alleen de beste trossen worden zorgvuldig verzameld in kleine kratjes en naar Sinzero gebracht. Hier worden ze koninklijk behandeld: eerst zachtjes geperst en vervolgens wordt de hele wijn gelagerd op eikenhouten vaten gedurende enkele maanden, zodat de wijn alle prachtige eigenschappen van het houten vat kan opnemen. Na deze periode begint de bijzondere "spinnig one column" techniek, waarbij de alcohol uit de wijn wordt verwijderd zonder dat de smaak en geur verloren gaat. Het resultaat is een van de mooiste alcoholvrije wijnen die er zijn. Een volle wijn met een rijke, fruitige smaak van zwarte bessen, kersen en pruimen. De tannines zijn zacht en goed geïntegreerd en geven de wijn een lichte grip en structuur. De afdronk is lang en bevredigend, met een aangenaam aanhoudende nasmaak van fruit en kruiden.