De wijngaarden voor deze brut staan in Maipo Valley waar het leefklimaat voor de Chardonnay druif perfect is. De warme zomerdagen in combinatie mer de frisse wind vanaf het Andes gebergte laat de oogst meer dan perfect rijpen. Als de Chardonnay druiven rijp zijn en ze alles hebben kunnen opnemen uit de rijke bodem structuur worden de trossen met de hand geoogst. Elke tros ondergaat een inspectie en enkel de allerbeste worden verwerkt in deze mousserende alcoholvrije wijn. De trossen worden geperst en gelagerd in de wijnkelder van Sinzero. Na een aantal maanden wordt de alcohol onttrokken door een bijzondere "spinnig one column" techniek. Hierbij verliest deze Sinzero Brut geen geur of smaak. Met de neus aan het glas ruik je indrukken van perzik, citrus en wat verse vijgen. De smaak is fris op de tong met daarbij ruimte voor zowel citrus fruit als tropisch fruit. De mooie mineralen geven deze Sinzero Brut extra smaak beleving en er is ruimte voor groene kruiden zoals munt. Uniek zo kunnen we deze Sinzero Brut het beste omschrijven en een perfect alternatief voor een Champagne maar dan zonder alcohol.